Keyword Lookup

Ha kíváncsi vagy, hogy a nagyobb keresőkben – mint pl. a Google, Yahoo és MSN – milyen szavakra keresnek rá az emberek legtöbbet, akkkor látogasd meg a „Keyword Lookup” nevezetű szolgáltatást.

A listában lévő kulcsszavakra kattintva további tippeket, ötleteket kapsz a témában. Magyar szavakra nem igazán használható, de ha angol nyelvű honlapod vagy blogod van, jól jöhet.

www.iwebtool.com/keyword_lookup/

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

8 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Időnként megfordulok az iwt-n, de észre se vettem, hogy ez az eszköz ennyire felfejlődött. Korrábban nem igazán volt képes számosítani a kereséseket, de ez most így eléggé ígéretesnek tűnik.

 2. Lehet, hogy én vagyok béna, de nekem semmire nem működött, még arra sem amit a listából választottam ki! :(

 3. Kérlek segítsetek!
  Nem tudok belépni olyan helyre ahol ,captcha rendszer működik!
  Idős ember vagyok és fogalmam sincs,hogy mit írjak,ha különböző betű
  ,szám feladványt adnak.Zagyva az egész és nem tudom kitalálni,hogy mit akar!
  Logikát sem találok benne!
  Kérem segítsetek!
  Köszönettel:Ordódy Bálintné

 4. Ilyenkor az a zagyva betű szám kombináció nem feladvány, hanem pontosan ugyanazokat a karaktereket kell beírni. Ebben értelmet nem szabad keresni, mert nincs, védelemre szolgál ez a módszer (enélkül spam robotok eléggé tele tudják szemetelni a lapokat, ahol van beírási vagy regisztrálási lehetőség).

 5. Köszönöm a segítséget!
  A logikát kerestem benne! Még annyit kérnék segítségül.hogy van kisbetű és nagy azt is úgy kell beírni?
  Köszönet a türelmedért!
  Üdv.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét