Link Directory Submitter

A szoftvert a Directory Of SEO Links honlapon találtam és utánanéztem, mégis mit tudhat, hogy a számtalan linkeket automatikusan directory-ba regisztráló programok közül ez van kiemelve. A honlap készítője, Bagi Zoltán ért a témához, rossz programot biztos nem ajánlana a látogatóknak.

A honlapjukon van egy igen meggyőző lista, hogy a szoftver számára fontos kulcsszavakra a Google és egyéb keresőkben milyen helyezéseket értek el, érdemes megnézni. Referenciának vagy ajánlónak mindenképp jó, hogy egyből fel is tudnak mutatni egy igen szép eredményt.
A lapon található még pár hasznos cikk is, melyek segítenek 1-1 kérdésre választ kapni (pl. hogy mi a különbség a „reciprocal” és „non-reciprocal” linkek között).

link directory submitter

Link: www.directorysubmitter.com
Cikk: A Directory Of SEO Links bejegyzés a lapon

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem, magyar weboldlakhoz nem lehet használni, csak angol nyelvű oldlakho. Van egy oldal a http://www.fasbacklink.de online felülete van én is befizettem nála és több száz német linket generáltam napok alatt, több oldalam is van de a legújabb a http://www.usui-reiki.net ( a http://www.peew.de) oldalon vettem 12 éves domain !!! Megcsináltam a német tartalmat és egy hét alatt 800 webkatalógusba jegyeztettem be. Ha szeretne valaki segítséget nagyon szívesen.
    Üdv

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét