LinkVendor – Domain Popularity Checker

Backlink ellenőrzéshez már volt is a lapon tipp és lesz is még, de azt mindenképp szeretném már az elején elmondani, hogy a sok-sok online eszköz közül az alábbi az egyik kedvencem.
A kezelése nagyon egyszerű, a főoldalon meg kell adni egyszer az URL-t, melyre mutató linkeket fel szeretnénk térképezni, illetve a link mellett található biztonsági (captcha) kódot kell beírni.

A keresés előtt meg lehet adni, hogy a találatokat milyen sorrendben, milyen elv szerint rendezze:

  • URL alapján
  • pagerank alapján
  • IP alapján

domain backlink ellenőrzés

Egy beta szolgáltatás keretein belül arra is van lehetőség, hogy a “domain popularity check” megjelenítse az egyes lapokon lévő anchor szöveget (amivel az adott lap mutat a mi lapunkra) is, de ez nekem még nem igazán akart sikerülni aminek az is lehet az oka, hogy ezzel együtt az ellenőrzés meglehetősen hosszú ideig tartott és a tutorial.hu-ra elég sok link mutat.

A lapon megjelenő információk szerint az ellenőrzés legalább 15 másodpercig tart, tapasztalataim alapján ennél sok backlink esetében többet kell várni de nem vészes, az eredmény megéri a várakozást.

Linkvendor – domain backlink ellenőrzés

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez valóban szimpatikus. Én kettőt szoktam használni. Az egyik az iwebtool, a másik az domain-pop.com volt, de az első soha nem mutataott valós eredményt, a másik, meg sokszor volt, hogy azt írta ki 1 db backlink van az oldalra, holott elötte való nap még mutatta a valós eredményt. De ez a LinkVendor nagyon szimpatikus. Remélem ez mindíg mutatja majd a valós álapotot.

  2. Kosz a SEO tippet, fogom hasznalni.
    tutorial.hu szepen alakul, csak igy tovabb.
    csak kivancsisag keppen: mennyi idodet veszi el napi szinten az oldal fejlesztese?

  3. Mikor hogy … :) van, hogy 1-2 hétig sem érek rá, van hogy napi 2-6 órát munka után meg hétvégén 10-12-t (pl. ilyen nagyobb módosítások során)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét