SEO katalógus

Az alábbi hír mindössze egy rövid értesítés arról, hogy elkészült pár napja az újabb ingyenes katalógusom, ahova webmesterek, linképítők, keresőoptimalizálással foglalkozók (is) küldhetik be az ajánlásaikat.

Egy korábbi gyűjteményt fejlesztgettem kicsit tovább, alapul véve az ottani tapasztalatokat. Persze a későbbiekben, illetve ahogy időm engedi, visszavezetem oda is azokat a hasznos újdonságokat, melyek most a SEO katalógus használatát kényelmesebbé teszik.

Mit mondjak még róla, ami hasznos lehet … ja megvan:

WordPress alapú a katalógus és nagy figyelmet fordítottam arra, hogy az on-site optimalizálás rendben legyen. A linkek teljes értékűek, lehetőség van az ajánlás alatt illetve az ajánlás szövegében is elhelyezni URL-t.

A hagyományos fődomain-es ajánláson túl elfogadok aldomain-t és deeplinket is, akár többet is 1-1 oldalról (max 5), de ilyen esetben annyi a kérésem, hogy mindegyik link más-más kategóriába és más-más szöveggel kerüljön.

Nem kell regisztrálni, egy form-on keresztül egyből be lehet küldeni az ajánlást. Nem kérek viszontlinket, de nyilván örülök neki, ha valaki ad.

URL: http://katalogus.harder.hu

seo-katalogus

A másik – fentebb már említett oldal a Linkgyűjtemény – GYIK, mely a nevét nyilvánvalóan a domain névből kapta. :)

Szintén wordpress alapú, szintén ingyenes stb… ugyanazok vonatkoznak rá, mint amit fentebb már leírtam.

URL: http://www.gyik.com/

linkgyujtemeny-gyik

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét