SEO PowerSuite akció

A világ egyik legismertebb és legteljesebb SEO szoftvercsomagja kétségkívül a SEO PowerSuite, amit évente 1-1 alkalommal óriási kedvezménnyel lehet megvásárolni. Azért is merem ajánlani itt a tutorialon is, mert jómagam is évek óta elégedett felhasználója vagyok a programoknak és napi szinten futnak a gépemen.

Az akció időtartama: 2020. szeptember 22 – 24.

SEO PowerSuite kedvezmények (70% – 65% – 60%) 3 napon keresztül

Idén ez 70%-os kezdvezményt jelent, de mindössze 1 napon keresztül, ez pedig 2020. szeptember 22. Az akció részleteiről itt lehet tájékozódni, de lentebb a pontos linket is berakom minden szoftverhez, ha esetleg nincs szükséged a komplett csomagra, csak 1-1 programot vennél meg.

Utána még pár napig lesz kedvezmény, de már csak kisebb kedvezményekkel. Ez a menetrend:

  • 2020 szeptember 22 – KEDD – 70% kedvezmény
  • 2020 szeptember 23 – SZERDA – 65% kezdvezmény
  • 2020 szeptember 24 – CSÜTÖRTÖK – 60% kedvezmény

Ha a teljes programcsomagot szeretnéd megvenni, akkor ezt 2 lehetőséget javaslom:

1.) Professional verzió: SEO PowerSuite Professional akció előfizetés 1 évre itt vásárolható meg. Az eredeti ára $499 lenne, ami így most $149 -re csökken (ez kb 46e Ft-t jelent ami havonta kb 3800 Ft mindössze, Áfa nélkül).
2.) Enterprise verzió: SEO PowerSuite Enterprise akciós csomag 1 évre pedig ide kattintva vásárolható meg. Az eredeti ára $1199 lenne, most ez így a 70%-os kezdvezménnyel $359 -re csökken (ez kb 110e Ft évente, ami havi kb 9200 Ft-t jelent, Áfa nélkül)

Akciós keresőoptimalizálás programcsomag
A weboldalon kiválaszthatod, hogy a Professional vagy az Enterprise verzióra van-e szükséged.

Én a Professional verziót választottam, amire kattintva alábbi kosár oldalra kerültem:

SEO PowerSuite akció 2020. szeptemberében
SEO PowerSuite akció keretén belül most csak 58289 Ft-ba kerül (Áfával) a 4 program, ez havi 4857 Ft-t jelent. Elég jó ajánlat!

… de még mielőtt fejest ugranál és rohannál megvenni, olvasd el azt is, hogy mire jók az egyes programok, mit fogsz kapni a pénzedért.

Mi van a SEO PowerSuite programcsomagban?

A szoftvercsomag 4 programból áll, melyek segítségével kulcsszókutatást és kulcsszó helyezés monitorozást, weboldal elemzést, konkurencia kutatást és elemzést, viszontlink nyilvántartást stb… lehet végezni.

Ha érdekel, hogy 1-1 program mit tud, mire való, akkor folytasd az olvasást :)

SEO PowerSuite programcsomag keresőoptimalizáláshoz

Rank Tracker (kulcsszókutatáshoz, helyezésmonitorozáshoz)

Ez a szoftver kell a kulcsszavakhoz (kulcsszó- és témakutatáshoz) és a helyezések monitorozáshoz. A segítségével megkereshetőek azok a kifejezések, melyekre a legtöbben keresnek, fel lehet állítani rangsort közöttük és természetesen arra is van mód, hogy a későbbiekben a weboldalad kapcsán nyomom kövesd, melyik kulcsszóra hanyadik helyen állsz, hogy alakul a SERP helyezésed.

A Rank Tracker Professional verziója itt vásárolható meg külön: Rank Tracker

Website auditor (weboldal elemzéshez)

Ez kimondottan a weboldal technikai és tartalmi elemzését, optimalizálását segítő szoftver. Lefuttatható a webolalon és megmutatja, hogy mik a főbb hibák, hol és mit kell javítanod ill. javaslatokat is tud tenni azzal kapcsolatban, mit és hogy módosíts a tartalmon annak érdekében, hogy előrébb kerülj a listán.

A Website Auditor Professional verziója itt vásárolható meg: Website Auditor

SEO SpyGlass(backlink hálózatokhoz)

Ez kimondottan a saját vagy konkurens weboldal viszontlink hálózatának felderítésére, elemzésére szolgáló program. Honnan jöjjek a linkek (akár domain szinten érdekel, akár a konkrét backlinkek egyesével), milyen anchor szövegeik vannak, hova mutatnak, nofollow-s vagy sem az adott link, mi a hivatkozást adó weboldal IP címe, milyen országból van stb… Extra hasznos applikáció, ha linképítésről van!

A SEO SpyGlass Professional verziója itt vásárolható meg: SEO SpyGlass

Link Assisstant (linképítéshez)

Ez is a linképítéshez van, de ennek célja hogy új linkpartnereket találj (némi átfedés persze ilyen téren van a SEO SpyGlass app és e között, de más oldalról közelítik meg a kérdést) illetve hogy a már meglévő linkjeidet nyilvántartsd, monitorozd.

A Link Assisstant Professional verziója itt vásárolható meg: Link Assisstant

Kinek ajánlható a szoftvercsomag?

  • Weboldal tulajdonosoknak, akik maguk szeretnék elvégezni a keresőoptimalizálást honlapjukon.
  • Keresőoptimalizálóknak, akik ügyfelek számára végeznek keresőoptimalizálási tevékenységet (bár nekik valószínűleg már megvannak a programok).

Mely programok a legszükségesebbek belőle?

Ez kicsit trükkös kérdés, hiszen ugye kinek mi a szükséges, az egy elég szubjektív dolog. :-) Ráadásul ha most az akció keretében megveszed a programcsomagot, az összes együtt kerül majd annyiba, amennyit amúgy 1 programért fizetnél kb.

Nyugodt szívvel azt tudom mondani, hogy weboldal tulajdonosok számára mindenképpen ajánlanám a Rank Tracker programot és a Website Auditort, mert e 2 programmal már a technikai, tartalmi optimalizálás illetve a kulcsszókutatás és kulcsszó helyezés megvalósítható.

A SEO SpyGlass akkor lehet hasznos, ha már meglévő, régi oldalnak a kiterjedt linkhálózatát akarod felderíteni ill. aktívan monitoroznád például a konkurencia linkjeit is. Akkor lehet hasznos főleg, más esetben (pl. egy új oldal indulása esetén) nem biztos, hogy behozza az árát.

A Link Assisstant szoftver szerintem kiváltható és nem szükséges, hiszen a link ötletek összegyűjthetőek például spec. Google operátorokkal is, a nyilvántartást meg lehet oldani egy táblázatban is xls-ben, a levelezés is nyomonkövethető linképítéssel kapsolatban a szokásos gmail fiókodban vagy desktop mail kliensedben. Szóval ezt a programot nem tartom elengedhetetlenül szükségesnek, mindössze hasznosnak.

Ha keresőoptimalizálással foglalkozol, akkor szükségesnek a Rank Tracker-t, a Website Auditor-t és a SEO SpyGlass-t tartom, ezeket mindenképpen érdemes megvenni. A Link Assisstant itt is kérdéses számomra.

Milyen oprendszeren használhatóak?

Szerencsére ilyen téren nincs megkötés, Windows, OS X és Linux oprendszer alatt is működnek a programok.

Arra figyelj, hogy 1-1 hozzáférés egyszerre csak 1 gépen használható, szóval ha több otthoni gépedre is telepíted, nem tudod őket egyszerre futtatni.

Milyen verzióik vannak?

  • Free (ingyenes),
  • Professional (profi) és
  • Enterprise (céges)

verzió van mindegyik programból.

A Free verzió max ismerkedésre jó, hogy megnézed magadnak a programot de normálisan a való életben nem használható véleményem szerint. Annyi és olyan limit van beépítve, hogy érdemes helyette egyből a Professional-t megvenni.

A Free verzió esetén például limitált a felkutatható backlinkek száma, nem tudsz projektet menteni, kevés aloldalt lehet elemezni, nem tudsz helyezésmonitorozásnál konkuenseket is megnézni, nem másolhatóak az adatok a vágólapra stb.. szóval akár weboldalad van és magadnak végzed az optimalizálást, akár másnak mert ebből élsz – kénytelen leszek fizetni a programokért, számolj ezzel.

A Professional verzió mindent tud, amire szerintem egy weboldal tulajnak csak szüksége lehet és még azon keresőoptimalizálóknak is elég lesz, akiknek nem dolgoznak nagyobb projekteken (pl. ahol nem csak 5 hanem mondjuk akár 40 konkurens helyezéseit kell követni).

Az Enterprise verzióra már csak keresőoptimalizálással foglalkozó szakembereknek lehet szükséges, ahol például van jelentősége annak, hogy adatokat exportáljanak, whitelabel jelentéseket készítsenek az ügyfelek számára stb…

Ha még a régi árat látod …

Velem is ez történt, úgyhogy tapasztalatból írom: ha a vásárlás közben még a régi árat látod és nem akciósat, amit fentebb a képen is mutattam (tehát például a Prof. verziónál az 58289 Ft (áfával), akkor nyiss egy új incognito böngészőt, ott nyisd meg ezt a cikket megint és úgy kattints rá a linkekre.

Megjegyzés:
/A cikkben lévő linkek un. affiliate linkek vagy magyarosabban partnerlinkek. Ez annyit jelent, hogy ha cikkből átkattintva rendeled meg a szoftvert, akkor az után nekem a cég jóváír valamennyit, szóval hasznom származik belőle. A SEO PowerSuite programcsomagot mégsem ezért ajánlom, hanem mert évek óta elégedett felhasználója vagyok, évről évre én is megveszem és most idén úgy döntöttem, hogy írok róla kicsit és Neked is ajánlom. Neked egy fityinggel sem kerül se többe, se kevesebbe, ha rajtam keresztül veszed meg. Természetesen nincs akadálya, hogy csak simán rákeress a neten és úgy vedd meg a szoftvert, akkor a cég nem fogja hozzám kötni a vásárlásodat. Köszi, hogy elolvastad!/

Website Auditor a weboldalak elemzéséhez és tartalmaid optimalizálásához

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét