Google SEO Starter Guide

A Google nemrég adta ki a “SEO Starter Guide” (Search Engine Optimization Starter Guide) nevezetű PDF dokumentumát, ami a keresőoptimalizálást szem előtt tartó felhasználók számára nyújt segítséget.

A leírás 22 oldalon keresztül próbál segítséget nyújtani SEO tanácsokkal, szabályokkal és alapelvekkel a honlap tulajdonosok számára. Többek között írnak arról, hogy milyenek legyenek a TITLE és az egyéb meta elemek, hogy alakítsunk ki megfelelő link struktúrát a lapunkon, milyen a megfelelő navigáció a lapon. Kiemelték a minőségi tartalom szerepét, ezen belül szó esett az anchor szövegekről, a heading elemekről, képekről, linkekről, robots.txt-ről és még sok egyébről is.

Mindenképp ajánlom elolvasni a PDF-t mert lehet, hogy már egy ideje tisztában vagy mindennel ami szerepel ebben a “SEO Starter Guide”-ban, de legrosszabb esetben megerősítést kapsz arról, hogy tudásod és ismereteid megfelelőek a témában.

SEO Starter Guide letöltés – PDF, 564kb

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. na, már seo biblia is van :D a google jól láthatóan a maga képére próbálja alakítani kb az egész világot… vagyis dehogy csak próbálja :)…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét