seotools.hu

A seotools.hu magyar nyelvű honlapot még akkor kezdtem el követni, mikor a SEO fórumon kiderült, hogy az egyik regisztrált tagunk készítette és tartja karban.

A honlap egyszerű, ám ízléses felületén az alábbi keresőoptimalizálást segítő online eszközök találhatóak meg:

 • Meta tag generáló
 • Meta tag ellenőrző
 • Tört linkek keresése
 • PageRank lekérdezés
 • Kulcsszó ajánló
 • Kulcsszó sűrűség vizsgáló
 • Helyezés vizsgáló
 • Viszontlinkek vizsgálata
 • Indexelt oldalak vizsgálata

Egyes funkciókhoz nem lehet anonym módon hozzáférni (csak az első kettőhöz), regisztrációt követel a lap – ezen egyszer kell átesni és utána használhatóak a funkciók.

A regisztráció mellett 2 dolgot tudok felhozni mentségként: az eszközök magyarul szólnak, ez biztos hogy jópár webmesternek nagy segítség lesz. A mások ok, amiért el tudom nézni a regisztrációt, hogy a rövid procedúra után egy ingyenes tanfolyamon lehet majd résztvenni, ez egyelőre még indult el. Aki regisztrál, mail-ben fog értesítést kapni, a lapon olvasható információ szerint: „Regisztrálja magát a hamarosan induló 5 részes INGYENES keresőoptimalizálási tanfolyamra, melyet emailben fog megkapni.”

Link: seotools.hu

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

21 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Az utolsó három menüpontot még nem lehet használni
  (# Helyezés vizsgáló
  # Viszontlinkek vizsgálata
  # Indexelt oldalak vizsgálata)

  Azon a bizonyos tanfolyamon hogy lehet résztvenni? én még nem kaptam emailt azügyben..

 2. Szia! Köszi a kiegészítést, ezt nem tudtam. :) A tanfolyamot még nem próbáltam, jelenleg a SEO fórumon igyekszem okosodni, viszont más jókat mondott a tanfolyamról és hiszek neki.

 3. Attól eltekintve, hogy két menüpontot leszámítva, minden más regisztrációt kér (a kis lakat szerint), amire kattintottam, működött. Biztonsági rés?

 4. Nagyon tetszik az oldal, letisztult, praktikus kár hogy, az utolsó 3 opció még nem működik.
  Egyébként az egyik oldalam sehogysem akart előre mozdulni (uw.) majd, megnéztem a metatag ellenörzővel, hát kiderült hogy egy ” / ” jelet kihagytam a leírásban.

  Valamint a ” seo.tools.hu” is szuper, rengeteg hasznos dolgot találtam.

  Sok sikert !

 5. Tupacko,
  biztos menet közben alakulnak a szabályok, én azt írtam még le, amiről tudtam. :) Nem hinném hogy biztonsági rés, amikor próbáltam, akkor tényleg azok voltak csak elérhetőek.

  Ariel,
  mióta nem akar előremozdulni az oldalad? A google-nak kell egy „kis” idő, hogy frissüljön és látszódjon az optimalizálás eredménye.

 6. Még nem próbáltam, vmelyik ismerősöm mondta hogy rendben van a tanfolyam, de most már nem tudom megmondani ki volt. A lapon kint van a funkció, így gondolom az ajánlat most is aktuális. Miért kérdezed? Próbáltad esetleg és nem kaptál mailt?

 7. Regisztráltam az oldalra. Megerősítő levelet is küldtek, de ilyen tanfolyam emailt nem küldtek..

 8. Szia opel!

  Kipróbáltam én is a tanfolyamot, regisztráltam magam és valóban, bár jött mail, az a regisztráció megerősítéséről szólt.

  A regisztrációkor ez a szöveg van fent a lap tetején: „Regisztrálja magát a hamarosan induló 5 részes INGYENES keresőoptimalizálási tanfolyamra, melyet emailben fog megkapni.”

  Szóval a helyzet úgy néz ki hogy rosszul emlékeztem vagy értettem valamit, mert ez a tanfolyam csak fog indulni, még nem megy. Elnézést a tévedésért, mindjárt a javítom a cikket és köszi hogy szóltál!

 9. Nekem már elküldték a tanfolyam /azt hiszem / 4. részét.
  Mivel én nem vagyok Seo guru, csak műkedvelő rengeteg hasznos infóval lepett meg.Nyelvezete egyszerű, laikusoknak sem kell 66 -szor elolvasni,hogy kihámozza miről szól.Szóval semmi misztikum.
  Köszönetet is mondtam érte.

 10. Azóta már műxik minden menüpont és számomra rendkívül hasznosnak bizonyult. Ezek nélkül vak lennék…

 11. Nagyon hasznos kis progik, de nem mindig a valóságot mutatják.
  Velem az esett meg, hogy a helyezés vizsgálóban megállapított
  találat köszönő viszonyban sem volt a Google -találati helyezésével.
  A szó a progi szerint nincs az 1000-ben, pedig a valóságban
  az első oldalon volt. Egyébként többé kevésbé fedik a helyezések egymást.

 12. Asztali szoftvereket próbáltál már? Nekem végül is azok jöttek be a leginkább a FF egyes pluginjeivel keverve, összességében véve gyorsabbnak/kényelmesebbnek találom őket mint a webes szolgáltatásokat.

 13. Mondanál egy két nevet is?
  nagyon érdekel ez a téma és szívesen kipróbálnék mást is.
  Aránylag korrekt eredményt mutató szoftverek kellenének,
  bár tudom az eredmény sose lesz pontos és nem is nagyon lehet.

 14. A Web Ceo ingyenes és szerintem jó darab.

  Fizetős a IBP, mi megvettük, a demoját érdemes kipróbálni mindenképp.

  Amit pedig most próbálok, ez pont tegnap lett meg, a Seo Administrator. Ezt még én is csak tesztelgetem, talán félórám ha volt rá eddig.

 15. chekapa: az ért ez kicsit gyanús, nem vagy véletlen belépve google fiókodba amikor elindítod a keresést? Ilyenkor simán előre teszi az általad sűrűn látogatott lapot.

 16. Én is használom az Seotools.hu-t és meg vagyok elégedve vele. Igaz a meta ellenőrzés nem az igazi, mert csak tőszavakban vzsgálja az oldal body textjét. Ettől eltekintve remek az oldal.

 17. Nagyon hasznos weboldal, köszönöm, hogy segítenek azoknak, akik csak most próbálgatják a szárnyaikat a SEO területén! :-)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét