DVD iso kiírása Nero-val


Az egyik fórumon elhangzó kérdés (Hogy lehet DVD iso-t lemezre írni Nero-val?) nyomán születetett egy rövid kis videó, mely az előbbi kérdésre ad választ.

A videó mérete:

221kb

A videó formátuma:

flash

letölthető videó

DVD iso fájl kiírása lemezre Nero Burning Rom program segítségével – videó letöltés

Kapcsolódó bejegyzések:
 • Mivel a fórumon amúgy is többen kérdezték már, hogy hogy lehet a wiki felületre új tartalmat felvinni, íme egy rövid videó, mely végigvezet a lépéseken. A bemuta …

 • Sh4d3 legújabb videó tutorialjában egy LCD panel elkészítését mutatja be lépésről-lépésre. Jól sikerült akárcsak a többi videó, érdemes megnézni! :) (megj.: Hard …

 • Sh4d3 elkészített egy nagyon jó videó tutorialt, amiben egy körfűrész létrehozását lehet végigkövetni.A videó mérete: 10250kb A videó formátuma: flash…

 • Ebben az újonnan felkerült videóban Remus azt mutatja be, hogy lehet Photoshop-ban sig-et rajzolni. A videó kicsit nagy méretű de érdemes megnézni.videó mé …

 • A programról már született egy leírás itt a honlapon (lsd. a kapcsolódó hivatkozást), viszont magyar nyelvű video tutorial tudtommal még nincs. E hiányt pótoland …

A cikket beküldte: Harder (http://blog.harder.hu)

16 hozzászólás

 1. Anita says:

  hogy lehet 6 Gb Kiirni egy DVD-re?

 2. TrE says:

  6GB -os .iso fájlt kilehet írni kétrétegű DVD lemezre, ha jól tudom.
  Ha nincs kétrétegű lemez, akkor szóba jöhet az is, hogy feldarabolod az .iso fájlt mondjuk 3-3 GB-osra, és kiírod 2DVD lemezre. Értelemszerűen használat előtt újra egyesíteni kell a 3-3GB-os .iso fájlt. Végső megoldásként még tudom javasolni a tömörítést (becsomagolást), de nem tudom létezik-e olyan program ami betud csomagolni 6GB-ot min. 4,5GB-ra :?.

 3. Enn says:

  Hello,

  nekem van egy 4,6 illetve egy 4,7 Gigás ISO fájlom (film), amit szeretnék egy sima 4,5 gigás dvd-re kiírni. Milyen progival lehet betömöríteni? Vagy egyáltalán mit tudok vele csinálni?
  Köszi

 4. Harder says:

  TrE egyel feletted megírta a lehetséges válaszokat, ennél többet én sem tudok hozzáfűzni. Nem tartom valószínűnek, hogy bármilyen programmal érdemben ennyit tudsz majd tömöríteni rajta.

 5. Zsu says:

  dvd shrink ;)

 6. Nagy Mária says:

  Van egy film iso fájlban hogyan lehet NERO 8- al kiírni úgy DVD-re hogy az asztali letjátszó lejátsza.

 7. Gergely says:

  DVD képként kiírva, ahogy a videó mutatja, lejátssza az asztali lejátszó.

 8. mangoa says:

  áááá, nagyon szépen köszi
  pofon egyszerű, csak nem találtam sehol
  köszönet még1x

 9. El Ninó says:

  én letöltöttem a K1 World Gp játékot iso.-ba van és PS2-re akarom kiirni ugyanígy csináljam mint a videóba?ha valaki írt mát ki játékot PS2-re az írjon pls..

 10. aranyos andras says:

  Kerdes! A anpokban letöltöttem egy iso fajt, nevezetesen a bmw navi 2010-es kiadasat, de nem tudom ugy kiirni, hogy a Bmw-ben is müködjön!Tudna valaki valami jo tanacsot adni!?

 11. eni says:

  nekem se játsza le az asztali lejátszó, pedig úgy írtam, ahogy a videóban mutatták. A gépen megtudom nézni, a DVD-n meg nem (pedig 3 különböző DVD-n is próbáltam, szóval biztos, hogy nem a lejátszónak van baja). Nem értem ezt a helyzetet:S örülnék valaki olyan tanácsának, aki érti

 12. Marcsi says:

  Helló!Nekem az lenne a problémám,hogy a néro semmiféle filmet nem írmeg amit netröl töltöttem,kivéve az iso-t.Mit tegyek?

 13. xxx says:

  Ez melyik nero verzió amit a kisvideóban használnak?

 14. Vizi Tomi says:

  A Nero10-esben hol van a cd-kép írás opció? A Vagy azzal semmit nem lehet? Szerettem volna egy iso-t kiírni, de miért is lehetne.

 15. Balázs says:

  Hali! Én Nero 7-tel írtam ki egy iso fájlt (film) dvd-re, de sem az asztali lejátszóm, sem a PC-m nem játssza le, még csak fel sem ismeri, pedig úgy csináltam, ahogy a video-ban is volt. Mi lehet a gond?

 16. pcroland says:

  ImgBurn-el írjátok ki, ha nem megy, nagyon egyszerű program. Nekem Windows kiírásához kellett, de megtetszett.

Szólj hozzá
a DVD iso kiírása Nero-val c. bejegyzéshez

- Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <ul> <ol> <li>
- Forráskód beküldéséhez tedd a kódot ezek közé: <pre lang="php" line="1">Kódrészlet helye itt</pre>