Google Web Designer

Megjelent a Google által támogatott HTML5 editor – Google Web Designer – első beta verziója, ami PC-re és Mac-re lehet letölteni.

Google Web Designer

url: https://www.google.com/webdesigner/

Most páran biztosan be fognak parázni, gyanítom meg is jelenik majd pár cikk hogy itt a web designer szakma vége, eljött a kánaán de erről szó sincs … a neve megtévesztő, ugyanis ez a szoftver nem igazán arra van hogy akár csak egyszerűbb weboldalakat is összerakj vele.

HTML5 animációk készítésére viszont nagyon is jó lesz, remek animált bannereket lehet majd létrehozni a segítségével. :)

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én nem parázok. Sosem lesz olyan szoftver ami pótolja az emberi munkaerőt. Persze sablonokat lehet csinálni és arra vannak már most is megoldások, de szerintem egyetértünk abban, hogy az egyedi rendszerek / megrendelések azok amiket a komoly szakemberek elvállalnak. Én például azokat el is küldöm konkurenshez akik cms rendszert akarnak, vagy annyira igénytelen dolgot, hogy már nem adom se a nevemet se a munkaidőmet hozzá, hiszen ezekkel az ügyfelekkel mindig gond van.

    Mellesleg ezek a szoftverek jók arra, hogy a “Kis Jóska” félék kellemetlen élményt adjanak az üögyfélnek, akár így akár egy alul teljesítő CMS megoldással és utána belevágjanak egy komoly megrendelésbe ami 400.000 Ft-tól kezdődik. Tervezés / kvitelezés…

    Szóval jöjjenek csak az olyan lehetőségek amik nem igényelnek szakértelmet, de nem is tudnak adni semmi olyat ami pótólhat minket. Termelődjenek csak azok akik “céleszköznek” tekintik ezeket és nem csak egy kiegészítő lehetőségnek :)

  2. Így van, soha nem értettem azokat akik szídják ezeket a toolokat azzal a felkiáltással hogy elveszik a munkát a szakemberek elől. Dehogyis veszik el …

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét