Ingyenes Google Title átírás ellenőrző

A hírek között minap már írtam arról, hogy a a Google elég sok esetben módosítja a SERP-en a weboldal Title tartalmát és kicsit mást mutat meg (Új Google szabályok a weboldalak Title (Címsor) megjelenítése kapcsán) és volt arról is hír, hogy ezt milyen módszerrel/eszközzel lehet ellenőrizni (checkTitles.js – hol cserélt Title-t a Google a találati listában?)

Most egy új eszközt szeretnék bemutatni Neked, amely nem a találati listát elemzi, hanem URL-eket (vagy sitemap.xml-t) lehet megadni neki az ellenőrzéshez.

Free Google Title Rewrite Checker

URL: https://www.seowl.co/title-rewrite-checker/

A weboldal azt írja, hogy „… ezzel az ingyenes eszközzel ellenőrizheted, hogy a Google átírja-e az oldalak listájának címét. Teszt gyanánt betettem pár címsort az utóbbi cikkekből és ezek eredményét láthatod lentebb a képen.

Ingyenes Google Title átírás ellenőrző szolgáltatás
Ingyenes Google Title átírás ellenőrző szolgáltatás

FAQ – avagy a gyakran ismételt kérdések és válaszok

Miért üres a címem a „Cím a SERP-ben” oszlopban ?

A SERP-ben megjelenő címet úgy kapjuk meg, hogy ellenőrizzük a SERP listát a „site:” + az url címed lekérdezéssel. Ha az URL címed nem szerepel a rangsorban erre a lekérdezésre, akkor a cím üresen jelenik meg.

Miért üres az oldalam címe ?

Lehet, hogy a scraperünk blokkolva van, vagy nem találja a címtagot, vagy a weboldalnak Javascript renderelésre van szüksége.

Hány URL-t tud kezelni ez az eszköz ?

Ezt az eszközt csak azért készítettem gyorsan, hogy segítsem a SEO-kat a diagnosztikában, de nem nagyszabású elemzésre szántam. Jelenleg legfeljebb 250 URL-t tudsz ellenőrizni egy menetben. Ha nagyobb léptékű elemzésre van szüksége, kérem, vegye fel a kapcsolatot, és talán tudok segíteni.

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét