Simple Machines Forum magyarosítása

Örömmel jelenthetem, hogy elkészült a Simple Machines Forum magyarosítása. Ezen hírben nem térnék ki a rendszer képességeinek különösebb ecsetelésére, amondó vagyok mindenki próbálja ki, akit érdekelnek az ilyen fórumok. Kellemes meglepetésben lesz része. Röviden annyit, hogy könnyedén átveszi az ingyenes fórumok piacáról kivonult Invision Power Board helyét, és egyben méltó vetélytársa a cég 2.0-ás verziójú fórumának.

Az SMF-et elkövető kanadai Lewis Media neve ismerősen csenghet a YaBB SE fórum ismerőinek. (Nem, nem a cgi alapú YaBB-ról van szó, hanem a php/SQL-re átrakott változatáról). Az SMF a YasBB SE teljesen újraírt, felturbózott változata. Meg kell hagyni kitűnő munkát végeztek a kanadaiak.

Jelenleg a felhasználói és adminisztrációs felület van magyarosítva, a kézikönyv még egy kicsit várat magára. Éppen ezért még nem küldtem be mint hivatalos fordítást, így egyelőre csak tőlünk töltheti le, akinek szüksége van rá. A magyar gombok viszont már letölthetőek a hivatalos oldalról is.

Végezetül álljanak itt a fontosabb linkek:

A tesztoldalról letölthető az aktuális magyarosítás. Emellett persze a fórum felhasználói felületével történő ismerkedésre is alkalmas. A fordítás elkészültével igényelve lesz egy magyar részleg a hivatalos fórumon, az ügyes-bajos dolgok megtárgyalására. Addig is az észrevételeket várjuk a tesztoldalra, vagy a tutorial.hu fórumának SMF topicjába. Köszönjük.

Szerző: Tomcat
Forrás: www.behun.net

Hugyecz Görgy (Harder)
20+ éve munkám és hobbim is az online világhoz köt. Az utóbbi 10+ évben leginkább keresőopimalizálás (SEO) témában tevékenykedem, mellette pedig Google Ads és Facebook PPC fronton is segítem ügyfeleimet. Korábban 10+ évig webgrafika, sitebuild, weboldal készítés témakörben mozogtam.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét